Behandelingen


 

In Salon Klein Geluk worden de volgende behandelingen aangeboden:

Conditioning
Na het wassen van je haar wordt de conditioner royaal over de lengte en punten aangebracht en met behulp van een hot towel geeft het product je haar extra verzorging, doorkambaarheid en glans.

Haarmasker
Deze behandeling geeft je haar een hydraterende boost van binnenuit. Het product moet een tijd inwerken zodat de voedende ingrediënten optimaal hun werk kunnen doen.

Hoofdhuidmassage
Een ontspannende massage van 20 minuten waarbij gebruik wordt gemaakt van verzorgende producten voor je haar.

Knippen
Om persoonlijk haar te knippen waar jíj gelukkig van wordt, zal er in droog haar gekeken worden naar de valling, worden jouw wensen besproken en op basis daarvan wordt een advies uitgebracht om een mooie coupe te creëren.

Kleuren
Het haar kan worden gekleurd door middel van highlighten, een spoeling of een permanente kleuring.

Highlighten wordt gedaan met behulp van een color board, dit zorgt er voor dat de fijne plukjes heel dicht bij je haaraanzet gezet kunnen worden en er zodoende weinig uitgroei zichtbaar is wat een prachtig eindresultaat geeft.

Bij een spoeling wordt gebruik gemaakt van het product Color Touch van Wella Professionals. Dit is een kleurspoeling op verfbasis en zorgt er voor dat je haar op een milde en natuurlijke manier gekleurd wordt.

Jouw grijze uitgroei wordt gekleurd met Koleston van Wella Professionals, dit is een 100% grijsdekkende verf waarmee mooie kleuren kunnen worden gecreëerd.